Skip to main content

Bitcoin UP Erfaringer & Anmeldelse – Svindel?

Inhaltsverzeichnis

Det finansielle marked for kryptovalutaer virker uigennemsigtigt for mange, og nogle eksperter hævder endda, at der er tale om en boble, der må briste på et tidspunkt. Ikke desto mindre er der en sand hype omkring deres online handel. Mange mæglere giver selv lægfolk mulighed for at komme ind på markedet gennem en simpel betjening via en app.

Der er helt sikkert spændende koncepter for virksomheder og hobbyinvestorer, som kan investere deres penge her. Men anonymiteten på nettet giver også svindlere en god platform. Absurde indtjeningsløfter og uigennemsigtighed er normalt de første tegn. Vi vil vise dig dette ved at bruge Bitcoin UP som et eksempel og tilbyde dig et sikkert alternativ.

Hvorfor er Bitcoin UP et fupnummer?

Talrige online svindelnumre cirkulerer i øjeblikket i forbindelse med kryptovalutaer kommer frem i lyset. Især uerfarne handlende falder for dem. En udbredt type af fidusudbydere er de såkaldte crypto trading bots. Selv om udbyderne er let genkendelige på deres klodsede udseende, laver de aggressiv markedsføring på nettet, så uerfarne investorer falder for det igen og igen. En af disse tvivlsomme udbydere er Bitcoin Up. Typisk er løfterne om urealistiske odds og den påtrængende reklame samt utroværdige succesrapporter.

Man skal være opmærksom på kompleksiteten af det finansielle marked og ikke tro, at en app automatisk kan overtage handlen. Både Bitcoin Up’s hjemmeside og app virker overskueligt indrettet, men det skal bemærkes, at fidusen ligner andre udbyderes fidus. Vi har listet nogle få funktioner vedrørende dette. Det første vigtige aspekt er, hvordan man finder online mæglere, der handler med Bitcoin, for eksempel. Hvis du søger direkte efter udbyderen Bitcoin UP, er det første, der vises, sider, der udsender positive anmeldelser af udbyderen.

Dette giver anledning til en stærk mistanke om, at operatørerne af disse fupwebsteder ihærdigt forsøger at manipulere negativ kritik ved hjælp af falske positive anmeldelser og reklamer for at forbedre Google-ranglisten. Indhold og oplysninger formidles eller forklares knap nok på Bitcoin UP’s hjemmeside. Hverken en klart genkendelig og meningsfuld forretningsmodel, som er bygget på et produkt eller en tjenesteydelse, eller driften af den kryptohandelsrobot, som skal opnå enorme overskud ved magi, forklares her. Der findes heller ikke noget aftryk eller oplysninger om domænets ledelse eller operatører.

På samme måde bør man være meget kritisk over for store profitforventninger. Det er ikke muligt at tjene penge på kortest mulig tid og uden arbejde kun ved hjælp af en bot. Bitcoin UP giver generelt indtryk af, at investorer med lidt erfaring skal tiltrækkes her, da erfarne investorer med erfaring fra aktiemarkedet eller handel ikke kan se nogen realistiske muligheder i de påståede muligheder. Angiveligt arbejder systemet med handelsrobotter, som sikrer en ufejlbarlig markedsanalyse gennem præcise algoritmer, men nærmere oplysninger er ikke givet.

Alt dette lyder allerede som en forfalskning og indrømmes mere eller mindre i „ansvarskomitéen“ i slutningen af siden, hvor udbyderen af Bitcoin UP afviser ethvert ansvar for tab og påpeger, at spekulationen er forbundet med en høj risiko. Så det er indlysende, at intetanende investorer bliver lokket ind i handler, hvor de mister deres penge med aggressiv reklame.

I virkeligheden henvises investorerne til CFD-udbydere ved at betale et minimumsbeløb for at handle med spekulationer med høj risiko og høj løftestangseffekt. Som regel mister de fleste handlende hele deres kapital. Vi præsenterer her en velrenommeret udbyder for at kunne drage fordel af meningsfulde projekter.

Hvorfor er eToro et godt alternativ?

En af disse velrenommerede og sikre platforme, der nu tilbyder mange kendte og sikre kryptovalutaer til handel, præsenteres her. Hjemmesiden og appen er brugervenlige og imponerer med gennemsigtighed, hvor certifikater fra tilsynsmyndigheder er godt angivet, og et komplet aftryk er tilgængeligt. Forskellige kryptovalutaer, aktier eller råvarer handles her på kompetent vis med lave gebyrer.

Påtrængende reklamer er helt udelukket her. I stedet er der fokus på et klart design, let tilgængelige oplysninger og frem for alt på kundernes sikkerhed. Her er der også indskudssikkerhed og en kundeservice, der kompetent forklarer funktionalitet og diagrambevægelser. Der er således ikke formuleret absurd høje indtjeningsløfter, men realistiske risici er inkluderet.

Mange tvivlsomme udbydere hævder, at de arbejder med handelsrobotter, men det virker ofte meget tyndt. Handelssoftwaren arbejder på den anden side her med pålidelige algoritmer og muligheder for avanceret markedsanalyse, som repræsenterer realistiske prisudviklinger. Gennem social trading kan handelsstrategier udarbejdes sammen med andre investorer, og forskellige virksomheder eller enkeltpersoner kan følges og deres handelsstrategi kan overtages. Mange investorer har allerede haft gode erfaringer og ser dette som en mulighed for interessante handelsprojekter.

Konklusionen

Vores forskning har vist, hvordan tvivlsomme udbydere kan identificeres i onlinehandel. Bag Bitcoin UP eller lignende udbydere mistænkes den samme organisation, som lokker uerfarne investorer med gennemtrængende falske reklamer og store gevinster til at gå ind i ekstremt risikable spekulationer med kryptovalutaer.

På grund af anonymiseringen på nettet er det umuligt at finde ud af, hvem der står bag, men heldigvis kan disse udbydere nemt afsløres som svindel eller bedrageri, da det påtrængende design eller manglen på oplysninger om operatøren alene indikerer dette. Velrenommerede virksomheder præsenterer sig på den anden side gennem gennemsigtighed, verifikation under registreringen, præcise instruktioner om, hvordan man handler, og kompetent kundeservice. Se flere svindelnumre her.

Bitcoin UP i andre lande

Bitcoin UP BetrugBitcoin UP OszustwoBitcoin UP EstafaBitcoin UP TruffaBitcoin UP HuijausBitcoin UP FraudeBitcoin UP ArnaqueBitcoin UP BluffBitcoin UP Svindel NorgeBitcoin UP Fraude Portugal